webhosting, webdesign, tanácsadás, kereső optimalizálás, portál rendszer

artweb - projekt menedzsment

Igények felmérése: a személyes találkozó alkalmával, az ügyfél igényeinek felmérése, az elérendő célok lefektetése. Milyen típusú kommunikációra szeretné az ügyfél használni elkészítendő webes felületét.

Piacelemzés, konkurenciavizsgálat: a piaci szektor felmérése, konkurens cégek és azok internetes tevékenységének elemzése. Hangsúlyok meghatározása.

Ajánlat, terv elkészítése: a teljes koncepció kidolgozása, két grafikai vázlat készítése, strukturális koncepció kialakítása. Kreatív, interaktivitást növelő ötletek leírása. Az cél eléréséhez jónak tartott eszközök felvonultatása.

Konzultáció: az ajánlat megbeszélése az ügyféllel. Felmerülő kérdések, ötletek, ellenvetések megbeszélése, és ezek mérlegelése.

Kialakítás: az ügyfél által kiválasztott design teljes kidolgozása, grafikai elemek legyártása, HTML kódolása. Programok megírása, szolgáltatások kialakítása, majd beillesztése a design-ba. Tartalom feltöltése.

Tesztfázis: első publikus, vagy félpublikus tesztelés, a hibák kijavítása, korrektúra, igény szerinti utolsó strukturális és tartalmi átalakítások véghezvitele.

Átadás: a webes megjelenés publikussá tétele.

Promóció: igény szerint az elkészült felület internetes bevezetése. (külön projektként kezelve)


artweb - ajánlatunk

Az új webes megjelenés kialakításának célja: a megrendelő online arculatának megfelelő színvonalú kialakítása. A cég helyi igényeknek, és ízlésnek megfelelő internetes megjelenésének elkészítése.
A honlap megismertetése a felhasználókkal: egy jól kivitelezett honlap az első lépés a hatékony Internetes megjelenés felé, valódi értéke azonban akkor van, ha tartalma újszerű, dinamikusan változó, és a kereslethez gyorsan és tökéletesen illeszkedik.
Az árajánlat összeállításánál cél volt: a feltétlenül szükséges fejlesztésektől elkülönítve szerepeltetjük azokat a modulokat, amelyekre az igény a tárgyalások során felmerülhetnek. Ezek a modulok külön-külön, akár későbbi idopontban is megrendelhetők. A honlap felépítése igazodik az megrendelő üzleti felépítéséhez.
Kreatív tervezés: kettő grafikai változat tervezése az cég arculata alapján. A kiválasztott koncepció szerint végleges kreatív terv elkészítése a nyitóoldalra, a belső fő- és aloldalakra folyamatos egyeztetések alapján.
Tartalom-karbantartás: a folyamatos karbantartást külön szerződés keretében vállaljuk. Karbantartási szerződés kötése esetén a honlapot szerverünkön ingyenesen tároljuk és hozzáférhetővé tesszük, ami a megrendelő saját lehetőségeihez képest sokkal gyorsabb elérhetőséget tesz lehetővé.
Egyedi választható tartalmi és kreatív elemek:
- Nyitóoldali animáció (max: 10 mp Flash): ez egy olyan magas színvonalú megjelenést biztosít a megrendelő számára, ami egybecseng a kialakítandó új image-dzsel.
- Oldalon belüli keresés programozása: a saját oldalon belüli keresés lehetőségét biztosító szoftver megírása és installálása.

weboldal felújítás

Van már weboldala? Elavultnak tartja? Szeretné felújítani? Esetleg új funkciókkal ellátni? Keressen meg minket! Pár napon belül megvizsgáljuk oldalát és személyre szabott ajánlatot adunk. Az ajánlatkészítés díjmentes!

keresőoptimalizálás

Semmit nem ér egy jól kialakított weboldal, ha az ügyfelek nem találják azt meg az internet dzsungelében. Ezen segít a keresőoptimalizálásnak elnevezett eljárás. Ha egyszer rátalálnak oldalára, a cél a látogató ott tartása. Ezért fontos a jó felépítés és a megjelenés, ami leköti a látogatók figyelmét. Az internetezők nagy része keresőket használ arra, hogy megtalálják a számukra fontos információkat. A keresőoptimalizálás segítségével növekedni fog oldala látogatottsága és ezzel a potenciális ügyfelek száma is.

A hazai internetezők 97%-a keres valamilyen rendszerességgel a Google oldalain, ahol havonta átlagosan 5 óra 33 percet töltenek. Hazánkban a közel 3.5 millió internetező 92%-a vásárlási döntéseinek meghozatala előtt a világhálón tájékozódik, és közülük is 1.8 millióan vásároltak már a neten. Emellett négy év alatt megnégyszereződött azok száma, akik már legalább egyszer online vásároltak, ami a netezők 66%-át jelenti.
Már 2008-ben is havonta 811 ezer internetező klikkelt valamilyen kereső-hirdetésre Magyarországon, ráadásul átlagosan kettőre, ami kb. 1.600.000 klikket jelent. Az Ön jövőbeli vevői, az Ön célpiaca is köztük van!
Megtalálják Önt? Ha nem, sajnos valaki más oldalára látogattak el, tegnap is, ma is...

CMS rendszer

Az általunk kínált tartalomkezelő rendszer segítségével Ön könnyedén módosíthatja honlapja tartalmát. A rendszer moduláris felépítésű, így bármikor bővíthető egy-egy újabb szolgáltatással. Menüszerkesztés, tartalomfeltöltés, galéria, szavazás, kívánságműsor, fórum, kérdőívek, formok, webshop, hírlevél, regisztráció, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Egyéni igényeivel várjuk megkeresését!

tartalom feltöltés

Ha nincs ideje weboldalának tartalommal való feltöltésére, nyugodtan bízza ránk ezt a feladatot. Egyrészt ezzel tehermentesíti magát, másrészt biztos lehet benne, hogy oldala naprakész lesz. Ha CMS nélkül rendeli meg oldalát, szívesen elvállaljuk a karbantartást.

fényképezés, profi fotózás

Külső helyszíneken és saját műteremben is állunk a megbízó rendelkezésére. A képek modern technikai eszközökkel készülnek és kollégáink naprakész ismereteinek, több éves tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően magas minőséget tudunk biztosítani.


© copyright ArtWeb. Minden jog fenntartva.                                                      Kapcsolat: email: novak@mail.artweb.hu · mobil: +36-30-365-8323

Web design

 • domain regisztráció
 • tárhely, web hosting
 • e-mail címek, levelezőlisták
 • vírus-, spamszűrés
 • weboldal készítés, -tervezés, -karbantartás, -felújítás
 • seo, kereső optimalizálás
 • weblap fordítás

Grafikai tevékenység

 • arculattervezés (kiadványok, levélpapír, boríték, logo, névjegykártya, reklámanyagok stb.)
 • multimédia kiadványok, prezentációs CD-k fejlesztése
 • nyomdai termékek arculatának megtervezése
 • interaktív, adatbázis alapú internetes és irodai fejlesztések
 • 3D animációk, reklámszpotok készítése

Programozás

 • tematikus és vállalati portálok, szerkesztőségi rendszerek
 • adatbázis tervezés és menedzselés
 • webáruházak
 • virtuális készletnyilvánító rendszerek
 • szerver-, program- és rendszerfelügyelet
 • rendszerüzemeltetés, -karbantartás, -fejlesztés

Fényképezés, fotózás

 • eseményfotó (esküvő, szalagavató, ballagás)
 • műtermi, bel- és kültéri portfólió fotózás
 • természet-, városfotó
 • rendezvényfotó
 • sportfotó